Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2022 19:53 - "Любов под прикритие" - когато разумът е победен от чувствата
Автор: mimaniword Категория: Хоби   
Прочетен: 1383 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
 image

 

 

 

 

Автор : Джули Джеймс

Заглавие : "Любов под прикритие"

Жанр : Съвременни любовни романи, Чиклит

Оценка : 4/5

Описание на книгата: 

" Джесика Харлоу и Джон Шепърд, агенти от ФБР, имат зад гърба си общо минало, изпълнено със съперничество и взаимна непрязън. Двамата се сблъскват един с друг по време на обучението си в академията в Куантико и след като завършват, всеки от тях на драго сърце поема по свой собствен път. Шест години по-късно последното, което някой от тях очаква, е да се окажат партньори във важно разследване под прикритие. Но партньорството с бивш конкурент и съперник едва ли би могло да се случи в по-неподходящ и за двамата момент.

     Джон се е разделил с приятелката си, след като я е хванал в изневяра. Изгубил общия им апартамент и няколко от най-добрите си приятели, той решава, че моментът е подходящ за ново начало и се кандидатира в елитния отряд за спасяване на заложници на ФБР.

     Джесика, която наскоро се е развела с холивудски продуцент и се е завърнала от Лос Анджелис, също търси ново начало и изгаря от желание да се докаже в новия си офис.

    За да заловят корумпиран политик от Флорида, двамата ще трябва да намерят начин да работят заедно в екип. Задачата, която се усложнява още повече, когато като част от разследването са принудени да отседнат в романтичен морски курорт. Но неочаквано и за двамата страстта зад непрестанните им препирни заплашва да направи работата им още по-трудна...


Моето впечатление:

Книгата е страхотна и издателство Ибис са се постарали много. Корицата крещи от силни емоции, които са и вътре в самото съдържание. Не липсват силни емоции като: гняв, завист, болка и любов. Освен това е на лице и състезателния дух на главните герои. Силно впечатление ми направи как двамата герои се сработват, макар първоначално не се харесват. Има ги и комичните моменти на двама влюбени. Също така имаше нещото, което не ми даваще мира и след като прочетох книгата и пренощувах, за да я осмисля разбрах какво е то! В самата книга се набляга много на това как агент Шепърд хваща в изневяра приятелката си и след това как се чувства и как му се развива живота, докато на агент Харлоу нещата не са такива. Нея само я показват как вече се е преместила да живее в Чикаго и какво представлява първият нов работен ден в новия офис. Да не споменавам, че за току що разведена жена, която според авторката много е обичала мъжа си, преживява съвсем леко един развод. В процеса на четене на книгата също, авторката набляга на мъжкия персонаж, докато този на агент Харлоу отива някакси на заден план. 

     За финал на моето мнение бих казала, че този роман е перфектен ако искате да усетите морето, любовта на героите и една... чаша вино. 

Любими цитати:

"- Самият аз щях да предложа дате метна през рамо, но ако си падаш по това да те връзват, Харлоу, съм навит и на план Б."

"- Отношенията ни са чисто професионални- отвърна Джон съвсем спокойно, сякаш и през ум не му беше минавала мисълта, че може и да има нещо друго.- Не смесвам работата с удоволствието.

    Блеър се ухили, разкривайки белите си зъби, и хищническият блясък се завърна в очите му.

- За мой късмет, аз не страдам от същите скруполи."

"- Как така все се озовавам на земята пред всички, по най-глупавите възможни начини?- простена, надигайки глава."

"- Твоята версия или моята?"

image

 











💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬


Ето, че се стигна и до новото ми ревю на един изключителен роман. Препоръчвам Ви го ако искате да се забавлявате искренно! Освен това не забравяйте, че освен, че получавате една невероятна история с много обрати, на сносна цена то Вие получавате страхотна корица, плътни страници с подарък книгоразделител. 

И не на последно място искам да изкажа силната си привързаност към издателство Ибис. Всеки път, когато поръчам директно от тяхното издателство получавам невероятни картички с цитати от различни издадени от тях книги, но получавам и още куп други подаръци. Може би, в един от следващите си блогове ще бъде за това. 😝



Тагове:   хоби,   Books,   book,   четене,   книга,   книги,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimaniword
Категория: Хоби
Прочетен: 6664
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031